додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Скільки в день випадає волосся

Перевіртесь у трихолога, якщо волосся випадає понад норму.

На голові людини налічується від 90 до 160 тис. волосинок. Їх число постійно варіюється, так як відбувається природний процес оновлення. Однак, скільки ж їх має випадати і коли треба хвилюватись?

Кількість випалих волосинок залежить від індивідуальних особливостей людини. У середньому норма становить 50-150 штук в день. Процес випадання волосся або телоген відбувається постійно. Близько 15% нашого волосся повинно випасти протягом ста днів. Відповідно, кількість волосин , що випадають в один конкретний день, залежить від загальної кількості волосся.


Вчені підрахували, що блондинки втрачають більше волосся, ніж наприклад руді. Це пов'язано як раз з їх загальною кількістю. На голові рудих, в середньому, 90 тис. волосся, у блондинок їх 160 тис. Тепер підрахуйте, що в день випаде загальна для всіх норма — 0,003% волосся.

Якщо ви помітили, що волосок випав з коренем — не варто бити тривогу, так і має бути. Набагато гірше, якщо кореня не видно. Це означає, що волосся ламаються з якихось інших причин і це не природне випадання. Таке може трапитися, якщо ви часто використовуєте фен або праску для волосся.
0 3 074
21-05-2015, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...