додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Як підготувати ноги до сезону підборів

Ефективний масаж ніг.

Весна вже нагадує спекотне літо і тому дівчата переходять на босоніжки та туфлі з високими підборами, забуваючи, що варто підготувати ноги до такого.
Крім регулярного дефіле в туфлях по будинку, підготувати м’язи до носіння "шпильок" допоможуть прості тренування.

Тим, хто регулярно займається спортом, повернутися до підборів і ходити на них годинами буде простіше: треновані м’язи гомілки легше переносять навантаження. Експерти також радять доповнити фітнес-план заняттями степ-аеробікою, йогою і вправами на степпері: заняття на цьому тренажері імітують підйом по сходах і дають м’язам навантаження, схоже з тим, яке отримують ноги на підборах.

Тренувальний план: займайтеся зі степпером через день по 10-15 хвилин і двічі на тиждень — степ-аеробікою, пілатесом або йогою.

Продовжувати тренування експерти радять і після того, як ви безболісно переобулись в "човники". Це допоможе зменшити негативний вплив на мускулатуру литок, яка, як нещодавно довели австралійські вчені, від довгого носіння підборів, сильно страждає: 40 годин на тиждень, проведених на "шпильках", з часом вкорочують м’язові волокна.

Експерти також радять через день масажувати стопи, втираючи в шкіру персикове або оливкове масло. У сумі, це поліпшить кровообіг, який, як правило, від носіння вузького взуття погіршується.
0 735
21-05-2015, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Ці пончики на сметані найбільше схожі до класичних, однак відрізняються простим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги