додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Як позбутись похмілля

Холодний душ миттєво викличе захисну реакцію.

Сьогодні перебрали з алкоголем і маєте завтра важкий день? Або, можливо, дуже важлива зустріч з босом? Ви повинні протверезіти і швидко.

Вправи
Якщо ви випили багато алкоголю, відчуваєте себе ледачими і нездатними до руху, ймовірно, вправи - це останнє, що схочете робити прямо зараз. Але це також хороший спосіб протверезіти швидко. Підіть прогулятися або зробить невелику пробіжку. Через деякий час ви помітите покращення свідомості і загального стану. Пийте воду під час і після тренування, щоб уникнути зневоднення.

Прийняти холодний душ
Так, якщо ви можете, прийміть холодний душ. Відчуття холодної води миттєво викличе захисну реакцію. Не використовуйте теплу воду, бо вона не працюватиме. Душ повинен тривати не більше п'яти хвилин. Тим не менше, якщо була блювота, душ приймати не бажано. Якщо ви перебуваєте у місці, де немає ніякого доступу до душу, сплесніть обличчя холодною водою, це може допомогти (але не для дівчат з макіяжем).

Поїжте
Якщо ви приймали алкоголь на голодний шлунок, це дуже природно, що ви відчуваєте себе більш сп'янілими, ніж звичайно, тому що немає нічого в шлунку, щоб поглинути частину алкоголю. Поїжте щось, якщо ви хочете протверезіти. Їжа, багата вуглеводами або білком, безумовно допоможе почуватися краще.

Постарайтеся сконцентруватися
Скажіть собі твердо, що ви хочете протверезіти і що повинні протверезіти. Спробуйте зафіксувати думки на чомусь іншому, можливо почитати книгу, поговорити з кимось, вирішити головоломку яку-небудь, що допоможе розуму сфокусуватися.

Пийте каву
Це один з найпопулярніших методів. Кава пригнічує седативні відчуття, що дає алкоголь і змушує почувати себе більш пильними. Пам'ятайте, що кава допомагає у зневодненні також, але все одно потрібно пити воду.
0 707
19-05-2015, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...