додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Що можна їсти і пити перед сном

Іноді їжа на ніч може бути не тільки виправдана, але й необхідна.

Напевно ви вже чули, що їсти перед сном небажано, але життя таке складне й різноманітне, що любить вносити свої корективи. І іноді їжа на ніч може бути не тільки виправдана, але навіть і просто необхідна, особливо якщо ви худнете.

1. Непогано їсти перед сном горіхи, правда в не дуже великій кількості, достатньо однієї жмені. Горіхи взагалі надзвичайно гармонійний продукт харчування для вегетаріанців та спортсменів, так як вони містять білка майже стільки ж, скільки і м'ясо. Та при цьому ще й немало 3, 6, 9-Омега жирних кислот, які також необхідні організму, особливо в умовах частих важких тренувань і швидкого росту м'язів.

2. Здавалося б яблуко перед сном їсти не дуже бажано, так як воно містить досить багато цукру, наприклад одне середнє яблуко містить близько 19 грам цукру, а один середній банан - близько 15 грам цукру.

Але плюс фруктів на ніч в тому, що вони дуже швидко перетравлюються, особливо якщо їх з'їсти не дуже багато.

3. Такі фрукти як грейпфрут або апельсин можуть взагалі сприяти нічному схудненню, оскільки містять чимало корисних для схуднення кислот і багато вітамінів, а також клітковину, яка очищає шлунок і сприяє метаболізму. Також чудово допоможе схуднути ананас, ківі і лимон. Але краще їсти фрукти не відразу перед сном, а хоча б за півгодини, тоді зможете уникнути небажаного стрибка інсуліну перед сном.

4. Сир, особливо знежирений, вважається найвдалішим продуктом для вживання його перед сном. Він містить багато корисного білка і мало інших домішок у вигляді жирів і вуглеводів і корисніше всього його їсти окремо.
0 872
19-05-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Ці пончики на сметані найбільше схожі до класичних, однак відрізняються простим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги