додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Що не варто робити перед сном

Не пийте алкоголь перед сном.

Сон є дуже важливим для здоров'я кожної людини. На жаль, не всі дбайливо ставляться до свого сну, а тому вранці часто лякаються власного відображення в дзеркалі.

1. Мити голову перед сном і лягати спати з вологим волоссям. Стикаючись з подушкою, волосся стоншується і стає ламким. З цієї ж причини не можна розчісувати мокре волосся гребінцем, краще всього використовувати професійну масажну щітку. Мити волосся краще всього за годину до виходу з дому — тоді волосся не постраждають і будуть краще лежати.

2. Вживання алкогольних напоїв. Навіть безневинна порція коктейлю залишить слід на твоєму обличчі зранку, шкіра стане млявою і сірою. Але якщо вже довелося випити келих вина або мохіто, випийте потім склянку негазованої води або зелений чай. Так можна нейтралізувати шкідливий вплив алкоголю на шкіру.

3. Вживання солоного. Солоні продукти на вечерю зневоднюють організм, що стає причиною набряків під очима на ранок. Якщо вже ви не втрималися і з'їли солоний огірок, то після вечері треба випити декілька склянок води або чай. І взагалі, на ніч краще не наїдатися.

4. Лягати спати з заплетеними волоссям. Позбавтеся від цієї поганої звички, оскільки це порушує кровообіг в шкірі голови і волосся може почати випадати.

5. Товстий шар крему. Навіть нічний крем треба використовувати в міру. Щільний шар крему може викликати набряки обличчя.

6. Займатися розумовою та фізичною діяльністю. Така активність збудливо діє на організм, що може перешкодити заснути.

7. Телевізор і комп'ютер. Як би не хотілося посидіти за ними ще годинку-другу, але краще відмовитися від перегляду фільму чи спілкування в інтернеті за годину-дві перед сном. Це допоможе заглибитися у власні фантазії і навіть краще пізнати себе, що вже говорити про здоровий сон.
0 893
14-05-2015, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...