додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Як швидко позбутись целюліту

Візьміть собі за правило випивати до 2-х літрів води в день.

Що таке целюліт, швидше за все, знає кожна жінка. Адже для всіх представниць прекрасної статі тема зовнішнього вигляду є однією з найважливіших. Як його скоро позбутись?

Отже, перше, що обов'язково сприяє позбавленню від негарної апельсинової кірки - це правильне харчування. З його допомогою ви досягнете зниження надходження в організм зайвих жирів, приведете в норму свій обмін речовин, виведете з свого тіла зайві шлаки і токсини і приведете свою вагу в норму (якщо з цим є проблема). Що включає в себе правильне харчування, думаю, всі знають: це відмова від солодкого, мучного, жирного, смаженого і поповнення свого раціону великою кількістю овочів і фруктів. Крім цього візьміть собі за правило випивати до 2-х літрів води в день.

Наступний етап, без якого не обійтися в боротьбі з целюлітом - це фізична активність. Вона сприяє підтягування шкіри, притримує її в тонусі і збільшує еластичність. За допомогою спорту досить легко позбутися від розтяжок і поліпшити циркуляцію крові в кожній зоні вашого тіла. Що має на увазі фізична активність: в ідеалі це, звичайно ж, відвідування спортзалу, занять з фітнесу або басейну. Але якщо на це часу немає - можна почати більше ходити пішки, перестати користуватися ліфтом і почати робити ранкову зарядку. Це також дасть хороший результат.

Ну і останній етап - це салонні процедури. Деякі з них, до речі, можна робити і в домашніх умовах (наприклад, обгортання). Перш за все, добре допомагає впоратися з целюлітом спеціальний масаж. Процедура ця, звичайно, не безболісна, але дає хороший результат. Тут також важливо знайти хорошого майстра, обов'язково з медичною освітою. Курс такого масажу потрібно повторювати з певною періодичністю, яку, виходячи зі стану вашої шкіри, вам порадить майстер. Крім масажу добре допомагають такі процедури як, наприклад, пілінги або обгортання. У них, на жаль, бувають протипоказання, тому перед записом на такі процедури краще про них дізнатися і проконсультуватися з лікарем.
0 806
14-05-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги