додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

На яку частину тіла дивляться при знайомстві

Щодня чоловік заглядається на 8 жінок.

Мами вчать дівчаток, що прекрасною у жінки має бути душа, адже саме за неї на вас зверне увагу той самий ідеальний обранець. Але ставши дорослішими ми розуміємо, що справа не лише у душі.

Протягом кількох років американські вчені проводили дослідження, вивчаючи поведінку чоловіків і жінок при знайомстві з потенційним партнером. І зробили доволі цікаві висновки. Як з’ясувалось, щодня чоловік заглядається приблизно на 8 жінок. У середньому на розгляд кожної витрачає близько двох хвилин. І насамперед погляд чоловіка падає на груди представниці прекрасної статі, потім на сідниці та ноги.

Оцінююче дивитися на чоловіків люблять і жінки, хоча роблять це менш помітно. На день представниця прекрасної статі виділяє "з юрби" для себе не менше двох найвидніших чоловіків. І затримує погляд на кожному з них не більше 1,5 хвилини. Перші миті (кілька секунд) жінки дивляться в очі чоловіка, а потім погляд швидко переходить на сідниці потенційного кавалера та фігуру загалом.

Так само як і чоловіки, жінки не байдужі до сексапільних форм, але поводяться більш стримано. Тому рідко можна побачити, як представниці прекрасної статі обертаються вслід цікавому для них об'єкту, показують на нього пальцем, говорять вульгарні компліменти та свистять услід уподобаному чоловіку.
0 812
13-05-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...