додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Поради для тих, хто вищипує брови

Останнім часом модно мати широкі брови.

Мода на форму брів міняється ледь не щоденно, наприклад, останнім часом модно мати широкі брови. Але не всім така форма йде, та й узагалі, яка жінка не брала до рук пінцету, щоб зробити брови красивішими?

Не старайтесь проводити дану процедуру перед виходом – повіки будуть червоними, а вам це не треба. Постарайтеся, щоб у вас в запасі була мінімум година.

Щоб біль був менш інтенсивним, краще наводити ідеальну форму брів після душа – пори розширені, волоски буде видирати легше. Також можна скористатися кубиком льоду перед процедурою і пом'якшувальним кремом після.

Висмикувати можна тільки по одному волоску. Якщо видаляти волоски пучком, то є велика ймовірність зіпсувати необхідну форму брови.

Видаляти волосся краще вздовж росту, а не навпаки. Так буде більш зручно і менш болісно. При видаленні волосся необхідно висмикувати їх з коренем.

Більшу увагу зверніть на нижню частину брови. Часто видаляти верхню частину просто немає необхідності. Не радимо використовувати крем перед процедурою. Брови будуть слизькими, а біль не зменшиться.

0 941
11-05-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Ці пончики на сметані найбільше схожі до класичних, однак відрізняються простим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги