додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Як правильно розчісувати волосся

Регулярне правильне розчісування волосся - запорука красивої і здорової шевелюри.

Давайте вияснимо, як розчісувати волосся, що б воно було красивим і густим.

Багато дівчат, особливо ті, які можуть похвалитися довгими густими локонами, звикли часто розчісуватися, що б уникнути сплутування, але разом з тим, занадто часте розчісування веде до втрати волосся й посіченню кінчиків.

Таким чином, на питання, як часто потрібно розчісувати волосся, можна відповісти вельми конкретно, не частіше, ніж двічі на день, вранці і ввечері, перед сном. Звичайно ж, це при тому, що ви розчісуватися будете хорошою щіткою, що не травмує волосся і шкіру голови. При цьому масажна щітка допомагає поліпшити кровообіг і зміцнює слабкі кінчики.

Існує незвичайне правило, звучить воно так - сто раз розчеши волосся - як неважко зрозуміти, при кожній процедурі розчісування, слід сто разів провести гребінцем зверху, до самих кінчиків. Правда, це старе правило не завжди працює. Тому, якщо у вас довге ламке волосся, з посіченими кінчиками, щоб не травмувати їх ще більше, краще почати зачісуватися з середини довжини. Спочатку, розплутайте кінчики волосся, а вже потім, переходьте на всю довжину.

Розчесати заплутане волосся, особливо якщо воно довге і тонке, не дуже просто. Для початку, візьміть масажну щітку, а вже потім, для укладки, можете скористатися звичайним скелетним гребінцем з рідкими зубчиками.
0 1 319
9-05-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...