додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

В якому віці найбільш розвинута жіноча сексуальність

Жінка ніколи не буває такою ж самою, якою була день чи два тому.

Це стосується й її сексуальності.

16-25 років: романтизм
Це час вступу в сексуальність. Дівчина швидше намагається визначити, якою ця сфера її життя стане в майбутньому, ніж остаточно обрати якусь її стабільну форму. У кожній зустрічі вона сподівається краще пізнати силу своїх емоцій і відчуттів, розкрити власний сексуальний потенціал. Цей період її життя проходить під сильним впливом досвіду дитячих і підліткових років, в її психіці продовжують діяти колишні захисні механізми. Тому молоді жінки у відносинах шукають почуття захищеності не менше, аніж пригод.

25-38 років: творчість
Період природної стабілізації емоцій: жінка вже краще знає своє тіло і те, що потрібно робити, щоб бути з ним в ладу. Їй знайомі сильні переживання, а тому все більш явно проявляє себе її бажання привнести в сексуальність креативну ноту: відкритися собі і партнеру, віддатися своїм відчуттям і своєму потягу ...


38-47 років: чуттєвість
Рубіж 40 років стає свого роду моментом істини, коли потрібно ясно визначити, в яких стосунках жінка перебуває з собою, своїм тілом і бажанням. Турбота про материнство відступає, знову відкриваючи шлях бажанням, насолоди - або ж новим побоюванням. Цілком природно сексуальність починає вибудовуватися навколо відчуття і образу жіночності. Характерна особливість (щоб не сказати завдання) цього періоду - потреба переглянути і переоцінити власну індивідуальність саме як жінки.

47-50 років: пошук змісту
У жінок спалахує інтерес до сексуальних експериментів: вони знову відкривають для себе колишні відчуття, а також досліджують нові області своєї сексуальності. Вони звертаються до свого тіла і своїми можливостями не для того, щоб "перевершити себе", а щоб краще пізнати глибину і силу своєї насолоди. Вони не прагнуть виглядати юними і не вірять, що тіло їх - те ж, що в 20 років.

55 +: виконання
Безглуздо говорити, що в 65 років тіло не приносить жінці ніяких проблем. Але бажання і тут залишається для неї цілющим джерелом. І якщо у нього є можливість виразити себе, воно здатне приносити несподівані подарунки - постменопаузного оргазму. Сексуальна енергія в ці моменти зосереджена на задоволенні.
0 1 230
9-05-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги