додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Новий iphone шкодить здоров'ю

Новенький iphone 6 зачаровує думки все більшої кількості людей.

Новенький iphone 6 зачаровує думки все більшої кількості людей, незважаючи на свою ціну та цілком явні недолiки. Однак лікарі говорять про те, що ця модель, на жаль, здатна серйозно нашкодити організму людини.

Дві останні моделі смартфона від компанії Apple по випромінюванню електромагнітної енергії знаходяться на межі дозволених стандартами величин і можуть становити загрозу для здоpов'я людини.

Абревіатура SAR (англ. Specific Absorption Rate) позначає питомий коефіцієнт поглинання електромагнітної енергії. Це показник, що визначає енергію електромагнітного поля, що виділяється в тканинах тіла людини за одну секунду. Багато дослідників цієї проблеми вважають, що постійний контакт з потужним випромінювачем, яким є смартфон, може завдати серйозної шкоди здоpов'ю, у тому числі репродуктивного, і викликати ряд захворювань.

Якщо вірити тим же дослідникам, то при такому випромінюванні користуватися айфоном можна не більше 10 років, без шкоди для здоpов'я. А надалі з'явиться ризик розвитку пухлини головного мозку. Компанія дослідників також заявила про те, що американські стандарти, які використовуються у виробництві мобільних телефонів, не дозволяють сподіватися на безпеку їх використання, особливо для дітей.

Тому перш ніж захоплено голодувати, складаючи зарплатню на покупку iphone подумайте, чи варто піддавати своє здоpов'я таким небезпекам?
0 773
4-05-2015, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...