додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Продукти, що викликають алергію у дітей

Від алергії страждає близько 30% малюків.

Але найжахливіше, що маленьких алергіків з кожним роком стає все більше. Практично будь-який продукт може викликати алергію у дитини, але все одно є перелік продуктів, які алергологи назвали такими, що найчастіше провокують цю негативну реакцію імунної системи дитини.

Висока алергенність:коров'яче молоко, риба, яйця, цитрусові, горіхи, мед, гриби, куряче м'ясо, полуниця, малина, суниця, ананас, диня, хурма, гранат, чорна смородина, ожина, шоколад, кава, какао, гірчиця, томати, морква, буряк, селера, пшениця, жито, виноград.

Середня алергенність:персики, абрикоси, червона смородина, журавлина, рис, кукурудза, гречка,перець зелений, картопля, горох, свинина, індичка, кролик, брокколі.

Низька алергенність:кабачки, патисони, ріпа, гарбуз (світлих тонів), кисло- солодкі яблука, банани, біла смородина, агрус, чорнослив, сливи, кавун,
салат, конина, баранина.

Батькам важливо стежити за харчуванням малюка і за його реакцією на продукти. Можете навіть завести спеціальний харчовий щоденник, куди записується назва продукту і час, коли дитина його з'їла. Це допоможе Вам знайти алергени і вчасно виключити їх з раціону малюка.
0 1 541
4-05-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Марципан набагато легше приготувати вдома, ніж ви можете подумати
Всі рецепти ...