|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниЗниження обсягу споживаної їжі і недоїдання поширені серед людей, які страждають від серйозних захворювань. Фахівці із Центру Монелл з'ясували: прозапальний цитокин TNF підвищує чутливість до гіркого смаку. Так, ймовірно, їжа здається хворим людям більш гіркою і менш апетитною, передає Zee News. Вчені провели дослідження на мишах. Вони порівняли смакову чутливість у звичайних гризунів і у мишей, позбавлених гена TNF. Поведінкові тести показали, що миші без TNF менш чутливі до гіркоти. Відмінностей у чутливості до солодкого, солоного, кислого і умами (смаку білкових продуктів) дослідники не виявили. TNF пов'язаний з різними захворюваннями, наприклад, раком і хворобою Альцгеймера. Відкриття дослідників допоможе пояснити причини порушень смаку та зниження апетиту у людей при інфекціях, хронічних запальних і автоімунних захворюваннях. Можливо, придушення активності TNF знизить у таких людей чутливість до гіркого смаку. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |