додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Солярій пришвидшує старіння

Зловживання алкоголем і цигарками, так само, як і деякими "модними фішками", додає 10 років до вашого віку

Як повідомляють "Медвести", британським ученим вдалося виявити низку чинників, які роблять жінку старшою на десять років. У дослідженні взяли участь 585 представниць прекрасної статі, вік яких склав від 30 до 75 років.

Респондентки належали до різних етнічних груп. Під час експерименту вчені вивчали спосіб життя мешканок Іспанії, Китаю і Великобританії. Всі учасниці дослідження відповідали на ряд питань щодо своїх звичок.

Вчені проаналізували отримані відповіді і в результаті дійшли висновку, що вживання алкоголю, паління, неправильний раціон і часте відвідування соляріїв не тільки завдають шкоди жіночому здоров'ю, а й впливають на їхню зовнішність.

Жінки, які опинилися у полоні всіх згаданих шкідливих звичок, в середньому виглядали на 10,4 року старшими за своїх ровесниць, які вели здоровий спосіб життя. При цьому колір шкіри і національність жодної ролі не відігравали.

За словами автора дослідження доктора Ендрю Майерса, зовнішність людини на 50% зумовлена спадковими факторами і на 33% – способом життя. Тому фахівці настійно рекомендують дотримуватися правил здорового способу життя, що дає можливість жінці виглядати набагато молодшою за свої роки.
0 640
22-04-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги