|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниПоліфеноли із зеленого чаю і яблук пригнічують активність молекули VEGF, яка може викликати атеросклероз. Також ця молекула є мішенню для деяких протиракових препаратів, розповідає Zee News. VEGF бере участь у процесі формування кровоносних судин (ангіогенез). Ангіогенез відіграє важливу роль у розвитку пухлин, появі атеросклеротичних бляшок і їх розриві. Розрив атеросклеротичних бляшок часто призводить до серцевих нападів і інсультів. У дослідженні фахівці вивчали клітини кровоносних судин людини. Вони виявили, що низькі концентрації епігаллокатехін галлата (EGCG) із зеленого чаю і проціанідини з яблук впливають на функції молекули VEGF. Про те, що поліфеноли знижують активність VEGF, було відомо і раніше. Проте вчені вперше довели: поліфеноли безпосередньо взаємодіють з молекулою відразу після того, як потрапляють у кров. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |