додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Відеоігри негативно впливають на поведінку дітей

Причому, все залежить від того, чи довго дитина грає у відеоігри.
За словами вчених з Університету Оксфорда, діти, які проводять за відеоіграми більше трьох годин на день, часто гіперактивні, беруть участь у бійках і не зацікавлені в навчанні. Дослідники вивчали вплив різних видів і жанрів ігор на поведінку і успішність дітей, пише Zee News.
Фахівці опитали 200 школярів віком від 12 до 13 років. Вони розглядали жорстокі ігри, бійки, головоломки, стратегії, спортивні ігри гонки. Успішність і поведінку учасників оцінювали їхні вчителі. Зв'язки між жорстокими іграми та агресією в реальному житті або неуспішністю дитини вчені не виявили. Тобто на поведінку впливає саме час, а не тип гри.
Діти, які грали у відеоігри менше однієї години на день, поводилися добре і були менш гіперактивними. Дослідники закликають батьків стежити за тим, скільки часу дитина присвячує відеоіграм. Деякі батьки можуть вважати, ніби стратегії та ігри-головоломки підвищують успішність і розвивають соціальні навички. Проте дослідження показало: це не так. Діти, які грали в відеоігри, вчилися і спілкувалися не краще за тих, хто у відеоігри не грав.
0 806
9-04-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Ці пончики на сметані найбільше схожі до класичних, однак відрізняються простим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги