додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Шоколад може пришвидшити втрату ваги

Поєднання шоколаду і дієти з низьким вмістом вуглеводів допомагає людям, які хочуть схуднути, домогтися найкращого результату.
За словами вчених, обмеження споживання вуглеводів недостатньо, щоб скинути вагу. Потрібно комбінувати певні продукти, пише Zee News.
Ефективність дієти залежить від наявності в раціоні біологічно активних сполук. У шоколаді містяться такі сполуки – флавоноїди. Відомо, що вони дуже корисні для здоров'я. У дослідженні взяли участь добровольці у віці від 19 до 67 років. Їх розділили на 3 групи. Перша група суворо дотримувалася дієти з низьким вмістом вуглеводів, а друга дотримувалася низьковуглеводної дієти і з'їдала 42 грами темного шоколаду (з 81% какао) на день. Контрольна група харчувалася, як зазвичай.
Учасники з першої і другої груп завдяки низьковуглеводній дієті скинули вагу, на відміну від добровольців з контрольної групи. Люди, які їли темний шоколад, втратили на 10% більше ваги в порівнянні з тими, хто просто дотримувався дієти з низьким вмістом вуглеводів. Фахівці зазначають: саме по собі споживання шоколаду не призведе до втрати ваги. Важливо поєднувати його з дієтою та фізичними вправами.
0 630
6-04-2015, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...