|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниПотрібно рис зварити з кокосовою олією, а потім покласти в холодильник на 12 годин. Тільки після цього рис готовий до вживання, передає BBC. За підсумком його калорійність скорочується до 60%. За словами вчених, таким чином крохмаль у рисі стає більш складним для перетравлення. Значить, організм отримає з рису менше енергії. Дійсно, рис, як і інші вуглеводні продукти, є прекрасним джерелом енергії. У тілі він розпадається на прості цукри. Все, що залишається, відкладається в тілі і швидко перетворюється по мірі необхідності на глюкозу. Але надлишок глюкози виливається в утворення нових жирових відкладень. Вже було доведено, якщо приготувати і потім остудити пасту, буде такий самий ефект, як і з рисом. Вчені здійснили експерименти з 38 сортами рису, намагаючись отримати стійкий крохмаль. Він менше засвоюється тілом. Виявилося, охолодження готового рису – ключовий момент. Тоді амилоза, розчинна частина крохмалю, покине рис. Між молекулами амілози утворюються зв'язки поза рисом. Після цього рис можна спокійно споживати і навіть розігрівати. Це жодним чином не вплине на рівень сталого крохмалю. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |