додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Синій колір лікує еректильну дисфункцію

Вчені зі Швейцарської вищої технічної школи Цюріха працюють над терапією, яка замінить Віагру.
У пеніс чоловіків, які страждають від еректильної дисфункції, вводитиметься створений фахівцями генетичний конструкт. Під впливом синього світла збільшиться приплив крові до місця введення конструкту, що призведе до ерекції без додаткової стимуляції, пише The Daily Mail.
Фахівці розробляли генетичний конструкт протягом 4 років. Вони здійснили експеримент на самцях щурів, який пройшов успішно. Дослідники ввели конструкт в еректильну тканину піддослідних тварин. У більшості випадків синє світло "вмикало" ерекцію в гризунів. У деяких тварин навіть сталася еякуляція.
Учені пояснюють: щойно еректильна тканина з конструктом піддається впливу синього світла, молекула-попередник гуанозинтрифосфат (ГТФ) перетворюється на вторинний переносник циклічний гуанозинмонофосфат (цГМФ). Кальцієві канали закриваються, і рівень кальцію в клітинах знижується. Через це м'язові клітини розслабляються, а приплив крові до еректильної тканини збільшується. Виникає ерекція, яка із часом минає, так як цГМФ руйнується.
Віагра, яка в даний час використовується для лікування еректильної дисфункції, блокує дію ферменту, що руйнує цГМФ, завдяки чому ерекція триває довше. Однак викликати її ця таблетка не здатна. За словами вчених, вірогідність виникнення побічних ефектів від їхньої терапії мала. Сама ін'єкція безболісна, а до інших органів введений генетичний конструкт навряд чи добереться. Випробування на людях поки що не проводилися, але вчені переконані: генна терапія допоможе чоловікам, які страждають від еректильної дисфункції.
0 790
31-03-2015, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги