додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Франція хоче заборонити худих моделей

Модельні агентства виступили з різкою критикою ініціативи.
Йдеться про те, що дівчата, чий Індекс маси тіла (ІМТ) нижчий за певну позначку, можуть просто втратити роботу, відзначає RTE News. За словами міністра охорони здоров'я Франції, моделі повинні нормально харчуватися і стежити за здоров'ям. Це важливе послання молодим жінкам, які рівняються на моделей.
За фактом, якщо чиновники приймуть нові норми, модельні агентства змусять видавати кожній моделі медичний сертифікат, який доводить, що ІМТ в межах здорової норми. Якщо ні, то представника агентства чекає тюремне ув'язнення терміном до 6 місяців і штраф 75 тисяч євро.
Національна спілка модельних агентств переконана: подібні заходи підірвуть весь модельний бізнес. Треба сказати, подібні закони вже прийняті в низці країн (в Іспанії, Італії, Бельгії, Чилі та Ізраїлі). Варто зазначити, що Франція також хоче запровадити заборону на сайти, що пропагують зайву худорлявість і анорексію. За статистикою, від 30 тис. до 40 тис. французів страждають від анорексії. 90% – це підлітки. За словами Марі Жеральд, глави паризького модельного агентства, не можна плутати анорексію, з якою потрібно боротися, з природною худорбою. Є дівчата, які, скільки б не їли, все одно не наберуть вагу.
0 1 789
21-03-2015, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...