додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Обмін фотографіями в соціальних мережах заважає насолоджуватися життям

Для свого дослідження письменники Джозеф Гренні і Девід Максфілд опитали 1623 людини.
Вони хотіли з'ясувати, як соціальні мережі впливають на життя людей. Девід Максфілд вирішив вивчити цю тему після того, як зрозумів, що у відпустці приділяв більше уваги фотографуванню, а не самим моментам і враженням, пише The Hindustan Times. Дослідники назвали цей феномен "трофейним полюванням".
Мисливці за трофеями не прагнуть отримати враження і не намагаються зробити фото на пам'ять. Їм потрібні трофеї, які вони зможуть показати іншим людям. Приблизно 58% учасників дослідження поскаржилися, що в гонитві за вдалим кадром для соцмереж вони забули порадіти пережитим моментам. 91% опитаних бачив, як туристи упускали пам'ятні моменти, тому що були занадто зайняті, намагаючись зробити або обмінятися фотографіями місць, які відвідували.
Інші учасники розповіли про неетичну або ризиковану поведінку тих, хто намагався зробити гарне фото. Один з респондентів вичитував свого сина, і той влаштував істерику. Це здалося учасникові дослідження смішним, і він вирішив відчитати сина ще раз, щоб зняти все на відео і викласти в Instagram. Дослідники радять людям концентруватися на своїх відчуттях і враженнях, а не гнатися за трофеями.
0 703
21-03-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги