додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Диво-ін’єкції забирають друге підборіддя

Подвійне підборіддя може сильно зіпсувати зовнішній вигляд.
Але вчені розробили спосіб, що дозволяє позбутися його за найкоротший термін без хірургічного скальпеля. Як передає The Mirror, скупчення жирової тканини в ділянці шиї видаляється за допомогою препарату ATX-101. У США він уже схвалений до масового використання. Від повсюдного впровадження його відокремлює один крок.
Зазвичай від подвійного підборіддя пропонують позбутися за допомогою хірургічного втручання. Але, за словами творця ATX-101, доктора Сьюзен Вінкл, ін'єкції нового препарату дають неінвазивну альтернативу, першу і єдину у своєму роді. Доктор досліджувала проблему подвійного підборіддя вісім років.
Підсумком роботи став засіб, на введення якого потрібно лише 5 хвилин. На відновлення після процедури йде 2-3 дні. Слідів від ін'єкцій майже не залишається. ATX-101 – це деоксіхолевая кислота, яка допомагає тілу розщеплювати жир. Препарат руйнує мембрану жирових клітин. У підсумку клітини буквально вибухають, а їхній вміст поглинається тілом. Побічні ефекти мінімальні (невелике оніміння, набряк, синці в місці введення). Максимальний ефект можна спостерігати через шість курсів лікування.
0 730
19-03-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги