додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

До 80% жінок імітують оргазм

Насправді в жінок, які імітують оргазм, більше шансів отримати оргазм реальний.
Дослідження 481 гетеросексуальної жінки показало, чому жінки імітують оргазм. Найчастіше жінки роблять це, щоб не образити чоловіка. Друга причина – почуття незахищеності. Третя – жінки хотіли, щоб секс був позитивним досвідом, а четверта – щоб закінчити статевий акт. Але, як виявилося, прагнучи зробити секс позитивним досвідом та імітуючи оргазм, жінки свідомо підвищували ступінь збудження в себе. І це працювало.
Психологи використовують подібний підхід у спілкуванні з депресією пацієнтами. Вони просять хворих посміхатися. А це призводить до вироблення "гормонів радості". І в підсумку вимучена посмішка стає справжньою. Жінки, які брали участь у дослідженні, зізналися: вони імітували оргазм, щоб підвищити ступінь збудження чоловіка, і, тим самим, збуджувались ще більше.
Але імітація навряд чи переросте в реальний оргазм, якщо жінка перебуває з чоловіком у відносинах нещодавно. Партнер, швидше за все, не навчиться приносити задоволення партнерці, якщо жінка буде заохочувати неефективну модель поведінки. Фахівці радять жінці зізнаватися партнерові відразу в тому, що він не може її задовольнити.
0 1 412
12-03-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги