додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Ефективна дієта: мінус 5 кг за 5 днів

Чи можна схуднути за п'ять днів? Так, але потрібно запастися титанічним терпінням і силою волі.
За п'ять днів треба забути про плюшки й шоколадні цукерки, а також звикнути до жорсткого режиму, тільки в цьому випадку результат не тільки здивує, але й потішить.
На щастя жінок, дієтологами було розроблено безліч дієт, під час яких можна втрачати один кілограм на день. Але такими дієтами не варто захоплюватися, оскільки вони розраховані на короткі періоди.

Ефективна дієта на 5 днів складається з п'яти етапів.

Перший етап – очищення організму. Він найважливіший. Під час першого етапу потрібно цілий день пити негазовану мінеральну воду (не менше двох літрів) і з'їдати по одній таблетці активованого вугілля раз на годину.

На другому етапі відновлюється робота шлунково-кишкового тракту. Тут необхідно їсти кисломолочні продукти. Протягом дня потрібно з'їсти приблизно 600 г знежиреного домашнього сиру, випити 1 літр нежирного кефіру. Також потрібно пити багато рідини.

Під час третього етапу потрібно заповнити запаси енергії. Ця ефективна дієта швидко забирає сили, тому в цей день потрібно їсти продукти, які солодкі від природи: мед, родзинки, сухофрукти, але не варто переїдати. У всьому потрібно знати міру: мед не рекомендується з'їдати більше двох столових ложок на день. Що стосується родзинок – не більше 300 г. Із сухофруктів можна також варити компоти.

Під час четвертого етапу дієти швидко знижується вага. Тому в цей день необхідно їсти будь-яку білкову їжу. За день потрібно з'їсти не менше 500 г відвареного філе курки або індички, 2- 3 зварених яйця, додавши сюди багато зелені.

Хороша ефективна дієта наприкінці вимагає нагороди, можна вдосталь насолодитися фруктами і ягодами, але потрібно відмовитися від горіхів.

Як би людина не експериментував з їжею, у жодному разі не можна забувати про поповнення організму водою! Навіть найкраща ефективна дієта грунтується на тому, щоб вживати чисту воду в необхідній кількості, тобто не менше двох літрів на день. Чим більше людина п'є рідини, тим ефективніше відбувається процес схуднення.

0 3 587
5-03-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...