додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Хворі на астму отримають надію

Квінслендський учені запустили унікальний експеримент.
Вони збираються викликати в добровольців розвиток симптомів астми, щоб протестувати революційні ліки від цього захворювання, передає ABC News. Йдеться про препарат, який гальмує активність одного гена. Це ген, як показали дослідження, більш активний саме у хворих на астму.
Коментує лікар Мануель Феррейра: "Цей препарат потрібно регулярно приймати, щоб запобігти загострення астми. Згідно зі статистикою, 50-60% астматиків не в змозі впоратися з астмою, використовуючи стандартні ліки. Ми ж спочатку використовуємо частинки пилу, щоб викликати симптоми астми в людей, а потім дамо їм тоцілізумаб, яким уже лікують артрит. Якщо все буде добре, то тоцілізумаб стане альтернативною терапією для людей, яким не підходить стандартна".
В активній фазі дослідження повинні взяти участь 16 осіб. Керують роботою співробітники Медичного дослідницького інституту Бергхофер і Госпіталю Принцеси Александри. Вчені заспокоюють: тести будуть проводитися в строго контрольованих умовах, що зробить їх максимально безпечними. Вони сподіваються, що тестований препарат зменшить гостроту і тривалість нападів. Результати випробувань будуть оприлюднені наступного року.
0 733
18-02-2015, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...