додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Кокосова олія знижує тиск

Дослідники з Федерального Університету Параїба перевіряли гіпотезу про те, що поєднання щоденного споживання кокосової олії і фізичних вправ тримає тиск у межах норми.
Також таким чином знижується окислювальний стрес в сироватці крові, серці і аорті. Вчені провели експерименти на щурах зі спонтанною гіпертензією, розповідає Business Standard.
За п'ять тижнів фізично активні пацюки, яким давали кокосову олію, набрали менше ваги, порівняно з щурами, які вживали сольовий розчин і не піддавалися фізичним навантаженням. Як кокосова олія, так і фізичні вправи знижували кров'яний тиск. Але тільки поєднання кокосової олії і вправ допомагало знизити тиск до значень норми.
Так, гіпотеза вчених підтвердилася. "Це дуже важливе відкриття. Кокосова олія в цей час – дуже популярний продукт. Можливість використання кокосової олії як засобу для лікування гіпертонії є ще однією з його переваг. Надалі ми плануємо здійснити клінічні випробування і з'ясувати, чи допоможе кокосова олія впоратися з гіпертонією у людей ", – говорить дослідник Валдір де Андраде Брага.
0 843
16-02-2015, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги