додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Новий сервіс допоможе стати добровольцями в дослідженнях

Як показують опитування, багато людей хоче брати участь у випробуваннях ліків.
Для них британські розробники створили інноваційний онлайн-сервіс TrialReach. Він покликаний значно пришвидшити розробку медичних препаратів. У розвиток платформи вже вкладено 13,5 мільйона доларів, передає Vademecum. Отже, сервіс повинен зв'язати добровольців з дослідниками, а також допомогти в пошуку лікарських засобів або медиків.
Розробка дійсно актуальна, адже про нові дослідження пишуть в основному тільки у вузькоскерованій медичній літературі. А її звичайні люди не читають. У підсумку пацієнти страждають, а дослідники роками шукають добровольців. У свою чергу, сервіс TrialReach надає людям інформацію про розробки у вільній, доступній для непрофесіоналів формі.
Суть в тому, що TrialReach обробляє інформацію про медичні дослідження, а потім підбирає критерії, за якими кожен доброволець зможе визначити, чи підходить конкретне випробування для нього особисто. Сервіс передбачає зручну функцію адресного пошуку – він підбирає найближчий до пацієнта пункт проведення випробувань.
Щоб стати користувачем системи, потрібно вказати свої персональні дані, інформацію про захворювання та місцезнаходження. За словами одного із засновників платформи Пабло Грейвера, TrialReach – народжуваний тренд у системі охорони здоров'я. Якщо люди стануть активно використовувати подібні сервіси, то зможуть краще контролювати свій стан. Виграє і фармацевтика.
0 674
13-02-2015, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...