додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Рідкісне захворювання зробило чоловіка імпотентом

За словами лікарів, у 34-річного чоловіка, чиє ім'я не розголошується, залишилося лише 100 оргазмів, перш ніж ерекція покине його назавжди.
Причина в рідкісному розладі – щоразу, коли відбувається еякуляція, у статевому члені формується рубцева тканина через автоімунної реакції (організм сам атакує здорові тканини, руйнуючи їх).
Рубцева тканина заважає ерекції. Цей розлад відомий як ідіопатичний фіброз кавернозних тіл. Що саме спровокувало патологічні зміни в статевому органі, ні медики, ні пацієнт не знають. Чоловік завжди носив вільну білизну, не сидів в сауні, травм теж не було. Нині випробувані всі можливі варіанти лікування. І жоден не допоміг.
Чоловікові заборонили мастурбувати і порадили бути обачним при виборі партнерки. За словами пацієнта, з моменту встановлення діагнозу у нього був лише один статевий контакт. І тепер думки про секс приводять його в жах. Чоловіка мучать сни з сексуальним змістом, які також стають приводом для тривоги.
Варто відзначити, що не всі медики згодні з діагнозом. Деякі вважають, що передбачити точну кількість еяколяцій, які залишилися пацієнтові, не можна. Хтось взагалі не вірить в загрозливу імпотенцію. Якщо йдеться про автоімунної реакції, то чому вона відбувається тільки під час ерекції і еякуляції (кров з імунними клітинами постійно проходить через статевий член).
0 702
12-02-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Ці пончики на сметані найбільше схожі до класичних, однак відрізняються простим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги