додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Три основні компоненти молодості

Щоб зберегти молодість і пружність шкіри обличчя, варто використовувати правильні косметичні засоби.
"Молодильними яблуками" для нашого обличчя можуть стати різні антивікові креми. Косметичний ринок завалений омолоджувальними засобами, але варто знати, що в будь-якому вибраному вами засобі мають бути такі компоненти:

1. Альфа-гідроксикислоти (АНА): ці речовини впливають на шкіру обличчя на тканинному, клітинному і молекулярному рівнях. Їх можна отримати із цукрової тростини, фруктів, кислого молока і старого вина. Натуральні біологічні речовини використовуються в косметології для забезпечення кращого відлущування. Вони послаблюють зв'язки між лусочками рогового шару епідермісу, прискорюючи природний процес їхнього відділення. Кислоти зменшують зморшки, пігментні плями, шрами від прищів і покращують колір обличчя.

2. Гідрохінон – один з компонентів відбілювальних кремів. Хоч час аристократичної білої шкіри минув, багато хто сьогодні використовує ці креми, щоб позбутися різних дефектів шкіри (наприклад, пігментних плям). Ефективний відбілювальний засіб повинен містити 2-4% гідрохінону.

3. Ретинол – одна з різних форм вітаміну А, він прискорює процес оновлення клітин, очищає омертвілі клітини, які провокують процес лущення. Також він підвищує синтез колагену і еластину, стимулюючи клітинний "ремонт" на найглибшому рівні шкіри. Як результат – більш молодий вигляд шкіри обличчя.
0 923
9-02-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Друга назва тетері - "рябко", яку каша отримала через свій колір
Всі рецепти ...