|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниДослідники з Кардіологічного інституту Святого Луки вважають: споживання продуктів харчування та напоїв, що містять цукор, зокрема фруктозу, є основним чинником різкого зростання захворюваності на діабет 2-го типу. У всьому світі приблизно кожен десятий дорослий чоловік страждає від цього захворювання, пише Zee News. Кількість діабетиків у світі за 28 років зросла більше, ніж удвічі. Так, в 1980 році від діабету страждали 153 млн осіб, а в 2008 році – 347 млн. Фахівці оцінили дані експериментів на тваринах і досліджень за участю безлічі людей. Останні дослідження показали, що заміна глюкози на фруктозу призводить до несприятливих наслідків. Особливо небезпечна фруктоза, яка міститься в столовому цукрі і кукурудзяному сиропі (підсолоджувач, який найчастіше використовують в харчовій промисловості). Фруктоза, що входить до складу натуральних продуктів, таких як фрукти й овочі, нешкідлива для організму. Споживання фруктів і овочів, навпаки, захищає від діабету та інших метаболічних порушень. Учені настійно рекомендують людям замінювати продукти, що містять цукор, на фрукти та овочі. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|