|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниНове дослідження, проведене в Університеті Ольстера, показало: діти тих жінок, які під час вагітності їдять океанську рибу, отримують багато жирних кислот омега-3. Довго причиною для занепокоєння був вплив ртуті на організм вагітних жінок, які споживають рибу. Однак переваги переважують ризик, передає Diabetes Insider. Риба багата на жирні кислоти омега-3, сполуки, важливі для розвитку мозку і очей дитини. Крім того, жирні кислоти омега-3 захищають мозок від токсичних сполук ртуті. Людський організм не може виробляти ці кислоти, тому вагітні жінки обов'язково повинні включати рибу в свій раціон. Фахівці радять їм їсти рибу, як мінімум, 12 разів на тиждень. Дослідники спостерігали приблизно за 1500 вагітних жінок з Республіки Сейшельські острови протягом майже 20 місяців. Там люди їдять рибу в середньому по вісім разів на тиждень, набагато частіше, ніж у більшості інших країн. Жінки, які їли рибу під час вагітності, народжували більше здорових немовлят. Нещодавно Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США опублікувало звіт, в якому сказано, що риба надзвичайно шкідлива для здоров'я вагітних жінок. Вчені вважають: плюси і мінуси від вживання риби необхідно переглянути. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |