додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Багато людей готові наважитися на пластичну операцію

22% учасників опитування, проведеного організацією Mintel, розглядають такі процедури, як ліпосакція або видалення зайвої шкіри як способів схуднення.
18% поки що не зробили операцію з видалення шкіри, а 4% раніше вже робили її і в найближчому майбутньому хотіли б вдатися до неї ще раз. Вперше зробити ліпосакцію подумували 17% опитаних, а повторити її збиралися 2%. Жінки були особливо зацікавлені у пластичній хірургії. Швидко позбутися зайвих кілограмів за допомогою операції мріяли троє з десяти представниць прекрасної статі, розповідає The Daily Mail.
Найчастіше учасники дослідження були не задоволені талією. Вона хвилювала чотирьох з кожних десяти опитаних. Талія не влаштовувала більше 48% жінок. 30% не подобалися їхні зуби, 26% – стегна і сідниці, 18% – волосся на обличчі і тілі, 17% – груди. Дослідники припускають, що жінки прагнуть до важкодосяжного ідеалу через соціальні мережі і нереалістичні фотографії знаменитостей. Все це формує у жінок неправильне уявлення про те, як вони повинні виглядати.
Самооцінка підвищилася приблизно у половини з тих, хто переніс пластичну операцію або планував зробити її в найближчому майбутньому. 36% сказали, що їхній інтерес до хірургії викликаний бажанням стати привабливішими, а 22% хотіли б виглядати молодшими. Близько 9% відсотків вважали: пластична хірургія в наші дні соціально прийнятна. Кожен 20 респондент зазначив, що готовий піти на операцію заради кар'єрного зростання.
0 603
27-01-2015, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Від цього літнього десерту з йогурту в захваті і дорослі, і діти
Всі рецепти ...