додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Фахівці радять відповідати на агресію керівника

За словами вчених з Університету Огайо, не потрібно просто сидіти, склавши руки, і вислуховувати образи.
Відповідна реакція на агресію допоможе уникнути психологічних проблем. У своєму першому дослідженні фахівці попросили учасників оцінити, наскільки часто керівники, наприклад, висміювали їх або говорили, що їхні думки і почуття не мають значення, розповідає The Hindustan Times.
Дослідники з'ясували: співробітники, які не відповідали тим же самим босові, який поводився агресивно, частіше страждали від психологічного дистресу. Вони отримували менше задоволення від роботи і не були віддані роботодавцю. Працівники, які відповіли на агресію боса, не відчували подібних проблем. У другому дослідженні фахівці провели онлайн-опитування, в якому взяли участь 371 осіб. Результати показали, що співробітники, які реагували на агресію босів, рідше почувалися жертвами. Вони були задоволені своєю роботою і рідко страждали від стресу.
Боротьба з босом може здатися ризикованим ходом для кар'єри. Проте співробітники, які брали участь в опитуванні, не вважали, що їхні дії пошкодили кар'єрі. Вони відповідали на агресію боса, ігноруючи його, роблячи вигляд, ніби не знають, про що говорить начальник, або працювали абияк.
0 621
26-01-2015, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги