додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Поганий настрій під час вагітності збільшує ризик післяпологової депресії

Післяпологова депресія – форма депресивного розладу, що розвивається безпосередньо після пологів.
Виявляється, у жінок, які страждають від розладів настрою під час вагітності, післяпологова депресія часто буває більш важкою, ніж у тих, чиї симптоми вперше з'являються тільки після народження дитини. Це з'ясували вчені з Університету Північної Кароліни, передає Zee News.
Дослідники оцінили дані більше 10000 жінок, зібрані в попередніх дослідженнях. Учені проаналізували їх за допомогою статистичного методу аналізу латентних класів, які часто використовують у психіатрії. Вони виділили три підтипи клінічних характеристик, пов'язаних з післяпологовою депресією.
Характеристики включали час виникнення симптомів (до або після пологів), тяжкість симптомів (у тому числі, думки про самогубство), історію попереднього розладу настрою й наявність ускладнень під час вагітності або пологів. Жінка страждала від післяпологової депресії за наявності будь-якого з трьох підтипів клінічних проявів. "Тепер ми знаємо, що симптоми післяпологової депресії іноді виникають під час вагітності", – говорить дослідник Саманта Мельцер-Броді.
0 1 044
22-01-2015, 13:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги