додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Екзема – причини багатьох проблем зі здоров’ям

Це хронічне неінфекційне захворювань шкіри.
Часто розпочинається в дитинстві і характеризується висипанням, відчуттям печіння, свербіння, ремісіями і рецидивами. У США на екзему хворіє приблизно 10% дорослих людей. Дослідники з Північно-Західного університету виявили, що дорослі з екземою часто палять, зловживають алкоголем, страждають на ожиріння і рідко займаються спортом, розповідає Psych Central.
Внаслідок цього у людей, які страждають на екзему, підвищені ризики серцево-судинних захворювань, цукрового діабету, кров'яний тиск і рівень холестерину. Крім того, вони нерідко стикаються з безсонням. У хворих на екзему сильно знижена якість життя. Це захворювання зачіпає самооцінку і емоційний стан людини. Людям із екземою важко займатися спортом, оскільки фізичні навантаження призводять до рецидивів через піт і підвищення температури тіла.
Учені проаналізували дані 27 157 і 34 525 дорослих у віці від 18 до 85 років, які брали участь в Національному дослідженні здоров'я в 2010 і 2012 роках. Виявилося, пацієнти з екземою на 54% частіше страждають від сильного ожиріння, на 48% частіше – від гіпертензії, майже на 93% частіше – від преддіабету і на 42% частіше – від діабету, порівняно з людьми без екземи. Крім того, у них на 36% частіше підвищений рівень холестерину. Дослідники вважають, що дерматологи повинні рекомендувати своїм пацієнтам дотримуватися здорового способу життя. Крім того, вчені намагаються знайти для таких людей спосіб займатися спортом без рецидивів.
0 788
21-01-2015, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги