|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниЯпонські вчені проводили протягом 24 років дослідження 9112 осіб. Воно виявило зв'язок рівня споживання овочів і фруктів із серцево-судинними захворюваннями. Висновок такий: чим більше цих продуктів у раціоні, тим нижчий ризик смерті від інсульту, ішемічної хвороби серця та інших відхилень. При оцінці споживання овочів і фруктів до розрахунку брали стать, вік, наявність шкідливих звичок, споживання натрію і різних харчових груп. Виявилося, люди, які споживали більше овочів і фруктів, як правило, були старші, якщо багато риби, молочних продуктів, бобових і рідше їли м'ясо, пише Xinhua. Вчені вирахували співвідношення споживання продуктів та поширеності захворювань, отримавши усереднений індекс. Так, при порівнянні людей, які активно споживали овочі і фрукти, і людей, які споживали їх рідко, були отримані наступні показники, що відбивали різницю: 0,74 – для серцево-судинних захворювань в цілому, 0,80 – для інсульту, 0,57 – для ішемічної хвороби серця. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |