додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

40% підлітків страждають від тютюнового диму

Давно відомо, що пасивне паління негативно впливає на здоров'я.
Дослідники з університету Техасу з'ясували: дві п'ятих підлітків, які ніколи не палили, у всьому світі піддаються впливу пасивного паління. Третині з них доводиться дихати тютюновим димом у себе вдома, розповідає Zee News.
90% некурців підлітків, які брали участь у дослідженні, знали про негативні наслідки впливу пасивного паління. 79% підтримували заборону на паління в громадських місцях. Цікаво, що саме ці підлітки найчастіше потрапляли під вплив тютюнового диму. Значить, інформація про шкоду пасивного паління не допомагає їм себе захистити, тому що вони не завжди можуть уникнути суспільства курців.
У некурящих підлітків часто є в оточенні однолітки і батьки, які палять. У них ризик потрапити під вплив пасивного паління в 23 рази вищий, ніж у некурящих підлітків, які рідко знаходяться в товаристві курців. Дослідники вважають, що їхні висновки свідчать про важливість обмежень, пов'язаних з палінням. Учені додають: батьки, які палять, повинні зробити все можливе, щоб захистити своїх дітей від тютюнового диму.
0 664
16-01-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...