|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниУ багатьох людей нездорова їжа автоматично асоціюється з позитивними емоціями. Саме цей тісний зв'язок заважає подолати спокусу. Ймовірно, подібна асоціація – результат процесу еволюції і життєвого досвіду. До такого висновку дійшли вчені з Університету Фліндерс, передає Zee News. Дослідники показали 192 людям шкідливу їжу. Потім учасники повинні були оцінити за шкалою від 1 до 7 своє бажання з'їсти нездорову їжу. Потім учені попросили добровольців зв'язати фастфуд із позитивно або негативно забарвленими словами, щоб оцінити їхнє ставлення до такої їжі. У результаті дослідники вимірювали, скільки шкідливих продуктів учасники з'їдали протягом 10 хвилин. Чим негативнішою була оцінка фастфуду, тим менше людям хотілося з'їсти нездорову їжу, і тим менше її вони вживали. Вчені відзначають: ймовірно, зв'язок між шкідливою їжею та емоціями можна перебудувати. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |