додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

20 хвилин силових навантажень позбавлять від жиру в ділянці живота

Учені з Гарвардської школи громадського здоров'я оцінили рівень фізичної активності, об'єм талії і вагу 10500 здорових чоловіків.
Дослідження тривало з 1996 по 2008 рік. Середній вік учасників становив приблизно 40 років. Виявилося, 20 хвилин щоденних силових тренувань достатньо, щоб впоратися з абдомінальним жиром, який зовні може виявлятися у великому об'ємі талії. Від цієї проблеми страждають багато чоловіків у віці, передає Zee News.
Фахівці проаналізували зміни в способі життя учасників, що відбулися за період дослідження, і з'ясували, що допомагає боротися з абдомінальним жиром. У чоловіків, які приділяли силових тренувань по 20 хвилин на день, об'єм талії зменшився на 0,67 сантиметра. Для порівняння: чоловіки, які займалися аеробними вправами помірної або високої інтенсивності, позбулися 0,33 сантиметра, а ті, хто працював в саду або ходив сходами – від 0,16 сантиметра.
Об'єм талії тих учасників, які вели сидячий спосіб життя, наприклад, багато дивилися телевізор, збільшився. Найкращого ефекту допомагало домогтися поєднання силових тренувань і аеробного навантаження. На думку вчених, висновки дослідження особливо важливі для літніх людей.
0 633
30-12-2014, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги