додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Чому потрібно лягати спати одночасно із партнером

Виявляється, режим сну закоханих може багато чого розповісти про їхні стосунки.
Нове дослідження, проведене в Університеті Піттсбурга, показало: найбільш щасливі партнери йдуть спати в один і той самий час. Вчені з'ясували, що люди, які лягають спати одночасно, найбільш задоволені якістю своїх стосунків, повідомляє The Hindustan Times.
Крім того, у стосунках закоханих, які спали лицем до лиця, в основному, все було добре. А ось партнери, які спали спина до спини або далеко один від одного, найчастіше конфліктували. Чим далі один від одного спали люди, тим більше у них було розбіжностей. Дослідники радять парам, які посварилися, спати в різних ліжках, щоб не робити стосунки ще більш напруженими.
Інше дослідження, проведене раніше, показало: подружжя, які сплять на відстані менше семи сантиметрів один від одного, дуже задоволені своїми стосунками. Найменш задоволені стосунками ті, хто спить на відстані більше 70 сантиметрів. Крім того, дуже важливий тілесний контакт. На думку дослідників з Мічиганського університету, обійми після сексу формують сильну прихильність до партнера, особливо у жінок. Так, чим ближче одне до одного сплять люди, тим вони щасливіші у стосунках.
0 1 097
29-12-2014, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
• Теги