додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Масло і кава – чудове поєднання

На Заході поширюється нова мода – масляна кави.
Вважається, вона підвищує рівень енергії, допомагає скинути вагу і дозволяє залишатися уважними, пише The Daily Mail. Великі мережеві кав'ярні в США і Британії вже вводять масляну каву в меню.
Цей рецепт оприлюднив гуру здорового способу життя Дейв АСПРО, який спробував чай із маслом з молока під час подорожі до Тибету. І тепер каву з маслом здобула популярність як "жирна чорна" і "палеолітична кава". За словами Дейва, такий напій зарядить енергією на шість годин, і тіло буде спалювати протягом усього дня калорії. Плюс, покращаться когнітивні функції.
Спочатку береться кілька крапель олії з триглицеридами з ланцюгом середньої довжини, яке виходить з рафінованого кокосового масла. Потім йдуть дві чайні ложки розтопленого несолоного вершкового масла. Все це збивається в піну і додається до кави. Щоправда, смак напою досить специфічний. Кава виходить відверто жирною. Більше того, є всі підстави вважати, що напій не допоможе скинути вагу, а, швидше, спровокує ожиріння і збільшення показників холестерину. А це вже підвищить ризик хвороб серця та інсульту.
0 936
22-12-2014, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
Кутя

Кутя здається простою стравою лише на перший погляд. Насправді вона вимагає точності, терпіння та розуміння процесів
Всі рецепти ...