додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

75% жінок набирають вагу після пологів

Багато матерів після пологів намагаються повернутися до ваги, яка була в них до вагітності.
Дослідники з Університету Чикаго й Методистської лікарні в Х'юстоні з'ясували: майже 75% жінок через рік після пологів важать більше, порівняно з тим, скільки вони важили до вагітності. Дослідники проаналізували дані 774 жінок з низьким рівнем доходів, розповідає The Daily Mail.
Виявилося, третина з тих, у кого була нормальна вага до вагітності, через рік після пологів мали надлишкову вагу або страждали від ожиріння. Майже у 25% матерів через рік збереглося більше 9 зайвих кілограмів. У 47% було приблизно 5 зайвих кілограмів. У США 35% жінок старші 20 років страждають ожирінням, а 34% мають надлишкову вагу. Дослідники припускають: у деяких випадках причиною може бути вагітність.
На результати могло вплинути низьке матеріальне становище учасниць. Ймовірно, багато хто з них не ходили в спортзал через відсутність грошей і часу. На думку вчених, жінкам на початку вагітності необхідно консультуватися з лікарями з приводу збільшення у вазі і фізичної активності. Вагітні жінки можуть набирати вагу через міф про те, що вони повинні "їсти за двох". Насправді, їм слід споживати тільки 300-400 додаткових калорій, якщо вони чекають на дитину. Дослідники виявили: втраті ваги після пологів сприяють помірні фізичні навантаження і грудне вигодовування.
0 890
19-12-2014, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги