|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниЗгідно з новим дослідженням, проведеним в Університеті Східної Фінляндії, у дітей, які їдять багато солодкого і пропускають сніданок, обід або вечерю, високий ризик розвитку діабету, хвороб серця та інсульту. Дотримання режиму харчування допомагає запобігти цим небезпечним захворюванням, розповідає Zee News. Учені проаналізували дані 512 хлопчиків і дівчаток у віці від шести до восьми років. Споживання солодких напоїв, червоного м'яса, маргарину і відмова від рослинного масла значно підвищували кардіометаболічний ризик. Чим більше було присутніх факторів, тим вищий був ризик. Кардіометаболічний ризик відбиває ймовірність розвитку цукрового діабету, хвороб серця та інсульту. Дослідження показало, що більше половини дітей пропускали сніданок, обід або вечерю. Основним джерелом енергії і сахарози для них були снеки. Учасники рідко вживали рекомендовану кількість овочів, фруктів і ягід. Чверть дітей щодня пила солодкі напої. Багато добровольців споживали занадто багато насичених жирів, сахарози і солі. При цьому вони страждали від дефіциту клітковини, вітаміну D і заліза. Діти, які пропускали основні прийоми їжі і їли багато продуктів, багатих білками, часто мали зайву вагу. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |