|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниВважається, краще готувати вдома, відмовившись від готових продуктів. Але фахівці з’ясували: чим більше людина проводить час, готуючи їжу, тим сильніше вона підриває своє здоров'я. Нерідко людина настільки захоплюється, що додає в їжу занадто багато соусів та інших не дуже корисних інгредієнтів, пише The Daily Mail. Люди, які люблять готувати вдома, часто використовують багато олії, солі. Більше того, вклавши стільки сил, вони потім вважають себе просто зобов'язаними все з'їсти. Плюс, багато куштують їжу під час приготування. З часом це може призвести до набирання ваги. За словами співробітників Університету Раш, вони проаналізували цей феномен на прикладі інформації майже про 3000 жінок. Вчені враховували, скільки часу ті витрачали на приготування їжі, який був стан їхнього здоров'я (зокрема цікавив метаболічний синдром, що підвищує ризик хвороб серця, інсультів і діабету; він виражається в гіпертонії, підвищеному холестерині та ожирінні). Виявилося, жінки, які проводили найбільше часу за готуванням і миттям посуду, частіше мали метаболічний синдром. Фахівці рекомендують звернути увагу на корисні готові страви, які економлять час і продаються порційно. Це дозволить захистити себе від переїдання. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |