додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Чоловіки отримують премію Дарвіна частіше, ніж жінки

Премія Дарвіна щорічно присуджується людям, які найбільш ірраціональним способом померли або втратили здатність мати дітей, тим самим покращивши генофонд.
Дослідники з Північно-Східної Англії шукали докази теорії чоловічого ідіотизму. Вони припустили: існують статеві відмінності в схильності до ризикованої поведінки. Їх можна пояснити тим, що всі чоловіки – ідіоти, а ідіоти часто роблять дурниці, пише The Hindustan Times.
Учені проаналізували дані про премії Дарвіна за період з 1995 по 2014 роки. Серед лауреатів премії був чоловік, який вирішив безкоштовно доїхати додому, причепивши візок із супермаркету до останнього вагону потяга. Також премію дали терористові, який відправив лист із бомбою, на якому не вистачало поштових марок. Лист повернули назад, чоловік відкрив його і загинув.
З 413 номінацій на премію Дарвіна 332 були перевірені і підтверджені Комітетом Премії Дарвіна. 14 премій розділили пари. З решти 318 282 премії отримали чоловіки, і всього 36 – жінки. Таким чином у 88,7% випадків лауреатами премії Дарвіна стали чоловіки. Різниця була статистично значущою.
0 874
17-12-2014, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги