додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Сон із батьками підвищує ризик астми в дітей

У дослідженні, проведеному в Університеті імені Еразма Роттердамського, взяли участь 6000 матерів і їхні діти.
Дослідники збирали інформацію за допомогою опитувальника, спрямованого на виявлення симптомів бронхіальної обструкції й астми. Вони спостерігали за дітьми, починаючи з 1 року і до 6 років. Використовуючи анкету для батьків, вчені з'ясували, чи спали ті з дитиною в одному ліжку, розповідає Zee News.
Дослідники виявили: у дітей, які спали з батьками в дитинстві (у віці двох місяців), ризик астми та бронхіальної обструкції не підвищений. Однак діти, які спали з батьками у віці 24 місяців, в майбутньому частіше страждали від бронхіальної обструкції (у віці від 3 до 6 років). Крім того, у них частіше виявляли астму у віці 6 років.
Між тим, згідно зі статистикою, велика кількість дитячих смертей (кожна восьма) відбувається, коли дитину кладуть спати на диван. Причому, ризик раптової дитячої смерті уві сні підвищується більш ніж удвічі, якщо на дивані з дитиною спить ще хтось. Медики радять: дитина повинна спати на плоакій і твердій поверхні.
0 811
15-12-2014, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Чим небезпечний цукровий діабет?
Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кулінарний блогер Дмитро Дорошенко пропонує приготувати традиційні американські панкейки, які люблять подавати на сніданок у США й Канаді
Всі рецепти ...