додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Нахабство не завжди допомагає досягти успіху в роботі

Попередні дослідження показали: людям із важким характером іноді простіше просунути свою ідею.
Чи доречною буде агресивна поведінка, залежить насамперед від ситуації. Людей часто називають нахабами, якщо вони егоїстичні, уперті, неприємні, надмірно впевнені в собі, люблять сперечатися і домінують над оточуючими. Однак ті самі риси характеру можна піднести як силу і прямолінійність. Вважається, що саме через них стали успішними, наприклад, Стів Джобс і Томас Едісон, пише Psych Central.
Вчені з Університету Пенсільванії і Університету Стоуні Брук з'ясували: агресивна стратегія поведінки не завжди допомагає домогтися успіху. У першому дослідженні взяв участь 201 студент Північно-Східного університету. Учасники заповнили особистісні опитувальники. Потім їх розділили на три групи і попросили придумати рекламну кампанію. Дослідники хотіли з'ясувати, чи більше креативних ідей у людей зі складним характером, і чи допомагає їм характер просунути свої ідеї.
Друге дослідження проводилося в онлайн-середовищі. У ньому взяла участь 291 особа. Добровольці спілкувалися в чаті, а дослідники спостерігали за тим, чи налаштовувала присутність творчих і розуміють учасників до більш вільного обміну ідеями. Перше дослідження показало, що не обов'язково бути людиною зі складним характером, щоб мати креативні ідеї. Тим не менш, такий характер допомагає просунути свої ідеї в певній ситуації. Зокрема, він стане в нагоді в ситуації, коли інші люди не готові до змін. А ось в сприятливій і творчій обстановці агресія може бути сприйнята як образа.
0 883
13-12-2014, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги