додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Сучасні технології – причина сонливості та втоми дітей

Нове дослідження, проведене в Університеті Хайфи, показало: діти відчувають сонливість протягом дня через використання смартфонів і соціальних мереж.
Багато з них лягають спати надто пізно, бо довго дивляться телевізор. Через це вони не висипаються і швидко втомлюються, передає The Times of India.
У дослідженні взяли участь діти віком від 10 до 12 років. Вони заповнили анкети і носили спеціальні прилади, які реєстрували час їхнього сну і неспання. У такому віці діти повинні спати по 8-9 годин на добу і лягати до 21.00. Насправді, багато їто з них йде спати після 23.00. Настрій у таких учасників був гірший, ніж у тих, хто лягав спати раніше.
Вчені з'ясували, що батьки рідко стежать за тим, коли їхня дитина лягає спати. Тим часом після відвідування батьками спеціального семінару ситуація значно покращилася. Діти почали спати приблизно на півгодини довше, ніж раніше. Дослідники настійно рекомендують батькам контролювати режим сну дітей. Крім того, вони відзначають: коли у дитини є телевізор у спальні, вона спить набагато менше, ніж та, у кого його немає.
0 1 070
8-12-2014, 12:03

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги