додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Китай має власний тест на лихоманку Ебола

Вірус Ебола продовжує поширюватися не тільки в Африці, а й за її межами.
За останніми підрахунками, кількість померлих від вірусу наближається до 7000 осіб. Всього ж вірус вразив понад 16 тисяч у Гвінеї, Сьєрра-Леоне та Ліберії. У зв'язку із цим фахівці шукають не тільки способи лікування, але й методи діагностики. Швидке виявлення вірусу дозволить зупинити його поширення, зазначає Voice Chronicle.
Наприклад, Китай представив тест, який повністю відповідає міжнародним стандартам. У країні проживає більше 1,3 мільярда осіб. Якщо вірус потрапить в Китай, може вибухнути наймасштабніша епідемія в історії. Використання тесту в країні вже схвалено на державному рівні.
Реагенти, використовувані в цьому тесті, виходять на території Китаю. Всього реагентів три. Їх створили компанії Daan Gene Co., Puruikang і ZJ Bio-Tech Co. За даними Управління із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів Китаю, реагенти будуть зберігатися на випадок проникнення вірусу. Поки що немає даних про те, наскільки швидко працює тест. Однак відомо, що тести компанії Puruikang відрізняються чутливістю і точністю.
0 982
3-12-2014, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...