додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Йогурт значно знижує ризик цукрового діабету

Дослідники з Гарвардської школи громадського здоров'я з'ясували: лише однієї порції йогурту (приблизно 28 г) на день достатньо, щоб зменшити ризик на 18%.
Споживання інших молочних продуктів на ризик не впливає, повідомляє The Times of India. Ймовірно, таку користь організму приносять пробіотичні бактерії, що містяться в йогурті.
Вчені об'єднали результати трьох досліджень, в яких вивчали стан здоров'я і спосіб життя медичних працівників. Вони проаналізували дані 289 900 осіб. Через певний час у 15156 учасників був виявлений діабет 2 типу.
Дослідники врахували такі чинники ризику, як дієта, наявність хронічних захворювань, вік і індекс маси тіла (ІМТ). Виявилося, високий рівень споживання йогурту пов'язаний з низьким ризиком розвитку діабету типу 2. Висновок підтвердився, коли автори провели мета-аналіз, що включав результати інших досліджень, опублікованих раніше.
0 1 045
28-11-2014, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
Кутя

Кутя здається простою стравою лише на перший погляд. Насправді вона вимагає точності, терпіння та розуміння процесів
Всі рецепти ...